Groepen

Mazzel

Speelclub

De Speelclub zijn onze leden van 6 tot en met 9 jaar.

Het zijn dan misschien wel de kleinsten, maar zeker niet de minsten! Hun nieuwsgierige en enthousiaste Speelclubberspirit wordt door geen enkele andere groep geëvenaard.

Meer nog: als ze samenwerken als een team (en dat kunnen ze, wees gerust!) zijn ze niet te stoppen. Samen met hun stoere leiders veroveren zij elke zondagnamiddag Gompel en omstreken.

Leiders: Basti (Bastian), Pierre (Pieter), Drikke (Dries) & Mon (Simon)

Sjoepap

Rakkers

De Rakkers zijn onze leden van 9 tot en met 12 jaar.

De Rakkers zijn hun Speelclubjaren ontgroeid, maar hun Speelclubstreken zeker nog niet allemaal. Deze stoere binken maken ’s zondags heel Gompel onveilig. En met hun beren van leiders achter hen kunnen ze letterlijk alles aan! Pas maar op, want hier zijn de Rakkers!

Leiders: Vets (Jonas), Jokke (Jeroen) & Scherp (Dries)

Flamm & Spetter

Toppers

De Toppers zijn onze leden van 12 tot en met 14 jaar.

Onze Toppers zijn klaar om de wereld te ontdekken. Het Rakkergehalte is er dan misschien nog niet helemaal uit, maar deze mannen kunnen zeker de grote uitdaging van het Topper-zijn aan!

Ravotten maakt plaats voor tactisch spelen en kattenkwaad verandert gestaag in beredeneerd de leiding een stapje voor proberen te zijn.

Het is hier dat vriendschappen voor de rest van het Chiroleven gesmeed worden. Samen met hun leiders gaan deze toffe jonge gasten op ontdekkingsreis.

Leiders: Michel (Michiel) & Turk (Dries)

Bob de Bever

Kerels

De Kerels zijn onze leden van 14 tot en met 16 jaar.

Heb je eigenlijk nog uitleg nodig? De naam vat het helemaal. Het is echt een bende ‘Kerels’! Ruw, onbewerkt puberaal materiaal dat op zondagnamiddag op de Chiro vertoeft en dat door de leiding moet worden gekneed en af en toe gebeeldhouwd tot een mooi eindproduct.

Gedurende twee jaar krijgt hun leiding vrij spel om van hen echte mannen te maken. Hoe gaat dit in z’n werk? Veel originele programma’s door het jaar heen en nog veel betere op kamp. We gaan op zoek naar hun durf, intellect, sportiviteit en natuurlijk zijn we niet vies van hier en daar een vettige klodder modder.

Samen met hun leiders leren deze gasten wat het betekent om op de Chiro te zitten

Leiders: Matthi (Matthias), Stinus (Stijn) & Twan (Toon)

Freek de Egel

Aspi's

De Aspi’s zijn onze leden van 16 tot en met 18 jaar.

Iedereen kent ze ondertussen ongetwijfeld al, onze enige echte Aspiranten. Zij zijn Aspirant omdat zij klaargestoomd worden om binnenkort leiding te worden.

Maar daar is allesbehalve alles gezegd natuurlijk, want deze bende knoeperds is misschien wel een van de meest prettig gestoorde en sfeervolle van het hele land.

Hoewel het leiderschap voor de deur staat, durven ze dit ’s zondags wel eens vergeten en beleven ze de plezantste tijd van hun Chirojeugd! Maar dat kunnen ze natuurlijk niet alleen en daarom kiezen we ook voor hen elk jaar een paar schitterende joekels van leiders uit.

Leiders: Vreys (Maarten), Borre (Robbe) & Woodie (Wout)